Din målare i Mölndal

Professionell hjälp - professionella resultat

En ny färg eller tapet kan göra underverk för ett hem och skapa en effektfull känsla av nyrenoverat. På samma sätt kan en fasadmålning lyfta fastighetens yttre samtidigt som dess kapacitet effektiviseras.

Bor du i Mölndal och söker efter en kunnig och pålitlig målare till ditt nästkommande projekt? Vi på Vme Måleri besitter erfarenhet från både större och mindre måleriuppdrag och har kapaciteten som krävs för att vara behjälpliga. Fokus ligger oavkortat på att leverera högsta kvalitet genom skräddarsydda lösningar, formade utifrån kunds önskemål och arbetets förutsättningar.

Offertförfrågan

Tjänster för privatpersoner och företag

Inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering, fasadmålning, lägenhetsrenovering

Varesig du vill måla om en vägg, önskar hjälp till din fasadrenovering eller en större lägenhetsrenovering har vi kapacitet att vara behjälpliga. Våra tjänster är omsorgsfullt formade att matcha alla kunders behov och lyhörda förhåller vi oss efter personliga önskemål. Tar du med oss redan i planeringsstadiet bistår vi gärna med tips och inspiration till val av material och kulör. Arbetet utförs sedan effektivt utan att påverka dess kvalitet och innan vi lämnar städar vi givetvis upp efter oss.

Miljö

Med hänsyn till vår miljö eftersträvar vi alltid att nyttja marknadsledande, miljöklassade produkter samt att hushålla med jordens resurser. Vi följer oavkortat de rekommendationer och lagar som finns för att skydda såväl natur som vår personal och dig som kund.

Målare med fokus på service och kvalitet

Genom att anlita rätt målare till ditt projekt kommer du spara både tid och pengar. Efter lång tid i branschen är vi väl införstådda med vad varje specifikt uppdrag kräver av oss och vårt mål är alltid detsamma. Det vi levererar ska hålla optimal kvalitet och kundens önskemål och trygghet stå i fokus. Förutom vår kunskap och erfarenhet som borgar för optimala resultat lämnar vi garanti som betryggar. Vi finns också alltid nära tillhands vid eventuella frågor eller för uppdatering kring var i arbetet vi befinner oss. Vi dyker upp som förväntat, lämnar enligt överenskommet och skyddar bostad under arbetet liksom städar upp efter oss. Arbetet berättigar även nyttjandet av ROT-avdrag vilket gör våra redan prisvärda tjänster extra förmånliga.

Professionell hjälp till dig i Mölndal

Det går att tapetsera och måla om sina väggar själv, men det är svårt att generera samma slutresultat som en professionell målare. När du anlitar oss kan du förvänta dig ett både snyggare och mer hållbart resultat liksom ett effektivare arbetsflöde. Våra tjänster är formade för både privatpersoner och företag i Mölndal och vi åtar oss alla sorters uppdrag oavsett storlek och karaktär.

Kontakta oss direkt och beskriv det projekt du står inför så hjälps vi sedan åt med att ta fram en smart och prisvärd lösning som matchar.