Din målare i Lerum

Ny färg eller tapet kan göra underverk i en inomhusmiljö liksom fasadmålning ger ett både vackrare, starkare och tåligare yttre. Det krävs dock att arbetet blir utfört på ett korrekt sätt varpå vikten av att anlita en kunnig målare. Med vår hjälp är du garanterad ett effektivt arbetsflöde med kvalitativa resultat som håller och efterliknar det förväntade.

 

Bor du i Lerum och önskar hjälp från en pålitlig, kunnig målare med mångsidig erfarenhet av måleriarbeten? Då är det oss på Vme Måleri du ska vända dig till.

Offertförfrågan

Ett brett utbud av professionella tjänster

Genom ett brett utbud av tjänster kan vi vara behjälpliga till alla dina projekt oavsett omfattning och karaktär. Kunnigt och flexibelt tar vi oss an bland annat såväl invändiga som utvändiga måleriarbeten, fasadmålningar av alla dess slag, tapetsering och hjälper dig vid en lägenhetsrenovering. Lyhört anpassas alltid arbetet utifrån kundens personliga behov och med hänsyn till vad som lämpar sig bäst utifrån förutsättningarna. Målet är effektiva och kvalitativa lösningar som ger dig mesta möjliga för pengarna. Givetvis kan du även använda oss för vägledning vid val av kulör och produkt eller för kunniga råd längs vägen.

Oavsett uppdrag utförs vårt arbete med miljön i åtanke. Vår strävan är att oavkortat använda marknadsledande, miljöklassade produkter liksom noga hushålla med jordens resurser. Självklart efterföljs lagar och rekommendationer för att såväl skydda både miljön som våra medarbetare och kunder.

Med rätt målare spar du både tid och pengar

Man kan utföra ett måleriarbete på egen hand och många upplever det som ett roligt projekt. Dock finns det flertalet fördelar med att anlita en målare varpå det ofta lönar sig i längden. Med djupare kunskap och materialkännedom blir resultatet både snyggare och mer hållbart samtidigt som också genomförandet effektiviseras.

Vi som arbetar på Vme Måleri har alla lång erfarenhet av branschen och allomfattande kunskap för samtliga måleriuppdrag. Med ett lyhört och flexibelt förhållningssätt har vi genom åren levererat uppskattade resultat till såväl privatpersoner som företag i Lerum. För extra trygghet lämnar vi givetvis alltid garanti på arbetet som utförs och tar fullt ansvar för det vi genererar. När du beställer våra tjänster är du alltid berättigad Rot-avdrag för att göra våra redan prisvärda tjänster ännu förmånligare.

Pålitlig hjälp för dig i Lerum

Oavsett om du vill klä om en vägg med ny tapet eller förnya husets fasad är vi redo att anta uppgiften. Vi drivs av nya utmaningar och arbetar hårt för att oavkortat hålla högsta kvalitet genom hela processen. Låt oss höra mer om ditt planerade projekt så tar vi tillsammans fram en prisvärd, matchande lösning. Tveka heller inte på att kontakta oss för svar på eventuella frågor, en kostnadsfri offert eller någon kunnig målare att bolla idéer med.