Din målare i Kungälv

Har det blivit dags att måla om fasaden, eller vill du skapa förändring genom en ny färg eller tapet? Oavsett vilken form av arbete du planerar för har vi på Vme Måleri kunskap och kapacitet att vara behjälpliga. Vi bistår alla i Kungälv med smarta, effektiva och prisvärda lösningar, anpassade utifrån personliga behov och förutsättningar. Våra tjänster kännetecknas av hög kvalitet och vi är alltid måna om att det ska kännas både bekvämt och tryggt för kunden.

 

Kontakta oss varesig du önskar en offert, söker tips och inspiration eller önskar hjälp med omnejd.

Offertförfrågan

Brett sortiment av tjänster

Varesig du bor i villa eller lägenhet har vi tjänster som möter ditt behov. Vi erbjuder bland annat målning både inomhus och utomhus, tapetsering, fasadmålning, spackling samt mer omfattande hjälp till din lägenhetsrenovering. Alltid genom skräddarsydda lösningar där vi förhåller oss strikt till personliga önskemål och krav. Arbetet utförs effektivt utan att påverka kvalitén och givetvis städar vi upp efter oss liksom skyddar bostaden under arbetets gång. Vi finns också tillgängliga om du behöver tips och kunniga råd för att hitta rätt bland nyanser och produkter på marknaden.

För att ta vårt miljöansvar väljer vi både miljöklassade produkter och metodval med omsorg. För att skydda miljön liksom personal och kund följs strikt alla rekommendationer och lagar. Överblivet material lämnar vi omgående för återvinning och ambitionen är att hushålla väl med jordens resurser.

Professionellt utförande för professionella resultat

Att måla om ett rum på egen hand är definitivt ingen omöjlighet och det är en uppgift som många faktiskt uppskattar. Det finns dock flera klara fördelar med att anlita en professionell målare. Både vad gäller processen och resultatet.

Den fördel som kanske allra flest värdesätter högst är smidigheten och effektiviteten. Gör man det själv kommer troligtvis kvällar och helger behöva användas, men anlitar man hjälp behöver det inte alls påverka nämnvärt i vardagen. Därtill kommer också resultaten hålla högre kvalitet och hållbarhet. Det krävs kunskap rörande både metodik och material samt professionella redskap för optimalt slutresultat. Vi vet precis vad som behöver göras liksom hur det utförs på bästa sätt. Inte minst betraktande grundarbetet som avgör både hur snyggt och hållbart det blir.

Målare med gedigen kompetens och erfarenhet

Genom åren har vi hjälpt såväl privatpersoner som företag i Kungälv med både mindre och mer omfattande renoveringsuppdrag. Vår vision är att oavkortat leverera bäst lämpade lösningar utifrån personliga behov för att därav nå upp till de högsta kraven. Vi värdesätter god kundrelation och lägger stor vikt vid att bibehålla och vidga vårt redan positiva rykte. Målet är att växa till ett självklart val av målare och vi vet att det enbart är möjligt tillsammans med 100% nöjda kunder.