Målare Stora Höga

Lång erfarenhet & bred expertis

Vi på VME Måleri har hjälpt både företag och privatpersoner där vi gjort allt från omfattande lägenhetsrenoveringar till den enstaka väggen. Då vi är ett växande företag lägger vi stor vikt vid att upprätthålla vårt goda rykte och vi anser att vårt bästa omdöme är en återkommande kund. Vårt säte finner ni i Stora Höga och vi utför arbete inom hela Västra Götaland med fokus kring Göteborg, Kungälv och Stenungsund.

Målare

VME Måleri drivs av David Berggren som under åren har samlat på sig stor erfarenhet inom måleri och tapetsering. Davids målsättning är att alltid erbjuda den lösning som bäst lämpar sig för kundens behov. Vi sätter därav högt värde i att skapa personliga relationer med våra kunder där vi vid varje enskilt uppdrag gör vårt yttersta för att motsvara kundens förväntningar. Tjänsterna kännetecknas av hög kvalité och ett tydligt miljöansvar. Likaså strävar vi efter att vara flexibla och således göra det smidigast möjligt för er som kund att anlita oss.

Som målare är vi medvetna om hur viktigt det är att vi eftersträvar att arbeta med marknadsledande och miljöklassade produkter. Vi följer lagar och rekommendationer för att skydda såväl miljö som personal och kund. Överbliven materiel lämnas in för återvinning och vår ambition är alltid att hushålla väl med jordens resurser.

Några exempel på vilka typer av tjänster vi erbjuder:
  • Det mesta inom inomhusmålning
  • Det mesta inom utomhusmålning
  • Fasadmålning
  • Tapetsering
  • Lägenhetsrenovering
  • Bredspackling

Vi vet hur man skyddar bostaden bäst från eventuella skador under tiden som vi utför måleri- och tapetseringsarbete. Med oss ut på ett arbete har vi alltid rätt typ av skyddsutrustning och vi städar självklart upp efter oss så det ända ni behöver göra är att beundra det goda resultatet av vårt arbete.

Besök gärna vår Facebooksida – där håller vi våra kunder uppdaterade om verksamheten.
Önskar ni veta mer om oss eller har ni några funderingar är ni välkomna att höra av er på telefon eller e-post.

Vad ni än behöver hjälp med så är ni alltid en intressant kund för oss, allt från att klä om en vägg med en mönstrad tapet till att byta utseende på hela er fasad.